Hosgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hosgeldiniz

RWK

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

stantum ve ugurus!!!

3 posters
YazarMesaj
kryzm
Yetenekli Üye
Yetenekli Üye
kryzm

stantum ve ugurus!!! Empty
MesajKonu: stantum ve ugurus!!!   stantum ve ugurus!!! EmptyPerş. Haz. 25, 2009 10:37 pm

stantumu msn de pek gormuyorum ;oyunda da pek aktıf degıl !!! takıma faydası olacagını sanmıstım!!! onlıne olmadıgı ve takıma katkısı olmadıgı ıcın RWK dışıdır
ugurus a ulasmak ıstedım ulasamadım kendısını onlıne olarak hıc oyunda gormedım !!! butakıma faydası yoktur !!! ugurus
RWK dışıdır !!!

RWK dandik ,boş. kötu takım DEGILDIR !!!

bu BÖYLE BİLİNE.........
Ensar
Ehliyetli Sofor
Ehliyetli Sofor
Ensar

MesajKonu: Geri: stantum ve ugurus!!!   stantum ve ugurus!!! EmptyPerş. Haz. 25, 2009 10:47 pm

aynn !!! cok dogru karar verdın KAPTAN . bende cok az gordum !!!

RWK ya pek faydaları olmadıgı dusunuyorum Neutral
Ensar
Ehliyetli Sofor
Ehliyetli Sofor
Ensar

MesajKonu: Geri: stantum ve ugurus!!!   stantum ve ugurus!!! EmptyPerş. Haz. 25, 2009 10:52 pm

artık takıma alım sadece takıma gerçekten katkısı dokunabilecek arkadaşları alacağız onlıne olany arkları üstüne bazı sorumlulukları alablilen arklar alınacak sorry akadaşlar bu takım sadece takımım olsun yeter die girilebilecek takım deil takımın olmakla birlikte ona değer verip üstüne bazı sorumluklukları almalısınız sorry Sad ama bu takımın iyiliği için en iisi

RWK dandik ,boş. kötu takım DEGILDIR !!!

bunu böyle bilin..
xenon
Yetenekli Üye
Yetenekli Üye
xenon

MesajKonu: Geri: stantum ve ugurus!!!   stantum ve ugurus!!! EmptyÇarş. Tem. 01, 2009 12:22 pm

ya kaptan, benim kota bazen sınıra dayanıyo biraz offline kalabiliyom aysonu... fatura 29 u aşınca babam kapattırcam fln diyo neti. Beni de atmayasın Very Happy
Ensar
Ehliyetli Sofor
Ehliyetli Sofor
Ensar

MesajKonu: Geri: stantum ve ugurus!!!   stantum ve ugurus!!! EmptyÇarş. Tem. 01, 2009 10:26 pm

mhmt demiş ki:
ya kaptan, benim kota bazen sınıra dayanıyo biraz offline kalabiliyom aysonu... fatura 29 u aşınca babam kapattırcam fln diyo neti. Beni de atmayasın Very Happy
zuhahah kardeşim sana diomki server aşma yok sa her ay dayar kota Very Happy gulmekten-krlmk

stantum ve ugurus!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» RWK TRANSFER STANTUM